Voor de regio Hoeksche Waard / Goeree Overflakkee sloten Connexxion en ICS onlangs een overeenkomst voor het rijklaar maken en schoonmaken van voertuigen, schoonmaken van huisvesting, sanitaire voorzieningen, ongediertebestrijding, groenonderhoud, gladheidsbestrijding en huismeestertaken. Het contract is op 13 december 2015 gestart.

Inschrijven voor nieuwsbrief

Connexxion en ICS starten samenwerking

De keuze van Connexxion om deze overeenkomst te sluiten werd mede bepaald door de innovatieve en ondernemende aanpak van ICS. “Samen met Connexxion gaan we ons online portal inrichten en inzetten. Door middel van deze software worden onder andere voertuigen digitaal aan- en afgemeld waardoor het werk overzichtelijker, efficiënter en de reis kwalitatief beter wordt”, aldus Bart van der Sluijs, algemeen directeur ICS.

Over Connexxion

Mobiliteit verbindt reizigers met de wereld om hen heen en is onmisbaar om onafhankelijk en zelfredzaam te zijn. Daarom werken wij continu aan slimme, duurzame vormen van vervoer. Zo persoonlijk mogelijk. Connexxion verzorgt dagelijks met zo’n 9.800 medewerkers en 1900 voertuigen, het openbaar vervoer in 13 concessies. Naast het openbaar vervoer verzorgt Connexxion ook door Nederland taxivervoer en is zij onderdeel van Transdev, wereldwijde speler op het gebied van mobiliteit en zorg.

<< Terug naar nieuws