Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Regulier schoonmaakonderhoud

Reguliere schoonmaak wordt ook wel de dagelijkse schoonmaak genoemd. Alle werkzaamheden die dagelijks gebeuren rondom schoonmaak, behoren tot het reguliere schoonmaakonderhoud. Denk hierbij aan het legen van prullenbakken, schoonmaken van sanitaire ruimtes, het stoffen en stofzuigen van ruimtes en werkplekken.

ICS, dé specialist in bedrijfsschoonmaak

Bij ICS geloven we namelijk dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden.

Niet met een opgeheven vingertje, maar met een hoop vrolijkheid en creativiteit bedenken we hoe we dit steeds beter kunnen doen. Zoals met een klantenpanel app, om de tevredenheid te meten en tips op te halen. Of met de Sense methode waarmee we ruimtes scannen op de schoonbeleving. Maar ook met vuilnisbakken die beschilderd worden met kunst zodat ze opvallen. Beeldend schoon noemen we dat.

 

Dagelijks schoonmaakonderhoud

Heeft uw bedrijf of gebouw behoefte aan dagelijks schoonmaakonderhoud? Door middel van dagschoonmaak wordt een gebouw de gehele dag schoongehouden. Gebruikers zullen zien dat het gebouw overdag wordt schoongemaakt. Afval wordt op deze manier niet meer zo gemakkelijk naast de prullenbak gegooid, maar erin. De schoonmaakmedewerkers van ICS spreken daarnaast gebruikers aan wanneer er iets op de grond gegooid wordt. Op deze manier zorgen zij voor bewustwording bij de gebruikers. Een enkele opmerking kan al heel goed werken, zo weten wij van schoonmaakbedrijf ICS uit ervaring.

Onze mensen worden hier op getraind, zodat gebruikers op een normale en menselijke manier aangesproken worden op hun gedrag. Op deze manier wordt het schoonmaken én schoonhouden van een gebouw een item bij de gebruikers.

 

ICS inzetten voor regulier schoonmaak en meer schoonmaakwerk

Bij ICS weten we dat het ene bedrijf of gebouw het andere niet is. Het is belangrijk om per bedrijf en situatie te bekijken welk schoonmaakwerk er nodig is en met welke frequentie. Om deze reden hebben wij bij ICS voor iedere sector een op maat gemaakte schoonmaakaanpak. Klik op één van onderstaande sectoren om praktijkvoorbeelden te bekijken van een specifieke sector.

Wilt u vrijblijvend weten welke mogelijkheden voor regulier schoonmaakonderhoud er zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact op met ICS  voor de mogelijkheden. Naast reguliere schoonmaak verzorgen wij ook  meerdere schoonmaakdiensten.

Jan Hoestra

Jan Hoestra

Commercieel Directeur

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin

Referenties