Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Regulier schoonmaakonderhoud

Bij ICS geloven we dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden.

Specialist in gedragsveranderende schoonmaak

Niet met een opgeheven vingertje, maar met een hoop vrolijkheid en creativiteit bedenken hoe we dit steeds beter kunnen doen, zoals met een klantenpanel app om tevredenheid te meten en tips op te halen. Of met de Sense methode waarmee we ruimtes scannen op de schoonbeleving. Of met vuilnisbakken beschilderd met kunst zodat ze opvallen: Beeldend Schoon noemen we dat. Ook dagschoonmaak behoort tot de mogelijkheden.

Dagschoonmaak
Door middel van dagschoonmaak wordt een gebouw de gehele dag schoongehouden. Gebruikers zien dat het gebouw overdag schoongemaakt wordt. Ze gooien hun afval niet meer zo makkelijk naast de prullenbak, maar erin. Door onze schoonmaakmedewerkers de gebruikers ook nog aan te laten spreken als ze iets op de grond gooien, zorgen we voor bewustwording. Soms kan een enkele opmerking al heel goed werken. We trainen onze mensen hierop, zodat ze dit op een normale, menselijke manier doen. Het schoonmaken en het schoonhouden van het gebouw is dan ook een item voor de gebruikers.

Voor iedere sector hebben we een op maat schoonmaakaanpak. Klik hieronder op uw sector en wij tonen u praktijkvoorbeelden.Erik Petersen

Erik Petersen

Schoonmaakadviseur

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Gastvrije en trotse medewerkers
  • Creatief, ondernemend en origineel
  • Oog voor detail

Recensie

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin

Referenties