Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Opleveringsschoonmaak

Een schone start na een renovatie, verbouwing of oplevering van uw nieuwe of bestaande locatie is belangrijk. Een opleveringsschoonmaak kan worden uitgevoerd in verschillende panden of ruimtes, maar dat hoeft niet alleen na de renovatie, verbouwing of oplevering te zijn.

Opgeruimde en veilige werkomgeving

De specialisten van ICS zorgen ook voor een opgeruimde en veilige werkomgeving tijdens werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat tijdens de bouwwerkzaamheden de bouwketen schoon en netjes is, daarom leveren wij ook bouwopruimers die zorgen voor een opgeruimde en nette bouwplaats. Dit werkt een stuk prettiger voor uw medewerkers, maar dit draagt ook bij aan het overzicht en de veiligheid van de werkomgeving.

 

Opleveringsschoonmaak is een goede basis voor dagelijks schoonmaakonderhoud

Met een opleveringsschoonmaak wordt er een goede basis gelegd voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud. De werkzaamheden die (mogelijk) uitgevoerd worden tijdens een opleveringsschoonmaak zijn:

– Verzamelen en afvoeren van afvalstromen;
– Nat reinigen van wanden, deuren, vensterbanken en vaste inventaris;
– Stofzuigen en vervolgens machinaal nat reinigen van stenen-, lino- en gietvloeren;
– Verwijderen van cementsluier op harde vloeren en wanden;
– Verwijderen van vlekken en volledig stofzuigen van tapijten vloeren;
– Verwijderen van stickers, lijmresten en andere verstoringen;
– Glasbewassing van het gevelglas en separatieglas;
– Oppoetsen van dispensers, -spiegels, -kranen en andere chromen onderdelen.

 

Specialisten van ICS

De bovenstaande werkzaamheden van een opleveringsschoonmaak worden niet door de reguliere schoonmaakmedewerkers van ICS uitgevoerd, maar door specialisten op dit vakgebied. Deze specialisten beschikken over de benodigde opleidingen, ervaring en juiste materialen en middelen om de opleveringsschoonmaak correct uit te voeren. Daarnaast is ICS ook in te zetten om uw oude pand schoon te maken voor de oplevering aan de verhuurder of koper en uw nieuwe pand schoon te maken voor inhuizing.

Wilt u meer informatie over de opleveringsschoonmaak en de kosten hiervoor? Neem dan contact met ons op, wij maken graag samen met u een vrijblijvende offerte op maat.

Jan Hurkmans

Jan Hurkmans

Manager ICS Services

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie KiK Textiel & Non-Food

ICS komt de gemaakte afspraken m.b.t. de opleveringsschoonmaken van onze winkels goed na. Of dat nu in Groningen of in Heerlen is. Er wordt snel gereageerd op niet ingeplande opdrachten en ICS neemt daarin initiatief. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking.

Pieter Waterschoot - Bouw en inrichting, KiK Textiel & Non-Food

Referenties