Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Handyman Services

Een handyman is vaak een allrounder die erg van pas kan komen. Heeft u geen vaste conciërge, huismeester of klusjesman in dienst? Of bent u op zoek naar tijdelijke vervanging of extra handen? ICS verzorgt uw reparaties en onderhoud met onze handyman services. De huismeesters van ICS nemen u het kluswerk graag uit handen en kunnen daarnaast ook fungeren als ondersteuning van uw facilitair manager.

Van kleine reparaties en onderhoud op locatie tot vaste kracht

U kent het wel. Kleine reparaties, klusjes of bepaald onderhoud wordt soms snel vergeten waardoor u in een korte tijd een berg werk moet verzetten als facilitair manager. Dankzij de inzet van een handyman van ICS kunnen deze klusjes snel worden opgelost.

Soms gaat het over kleine reparaties of klusjes op locatie die uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan klusjes als vervangen van lichtbronnen, schilderwerk of operationele afstemming met onderaannemers tijdens verbouwingen. Een handyman van ICS is een professionele klusser die u op locatie kan ondersteunen met kleine reparaties en onderhoud waar u zelf niet aan toekomt of niet het juiste gereedschap voor heeft.

Met onze handyman services nemen we u het werk uit handen
Kunt u ook wel een handyman gebruiken die de handen uit de mouwen steekt zodat u meer tijd over heeft voor andere zaken? Wij van ICS nemen u graag wat werk uit handen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de handyman services of wilt u meer informatie over wat onze klusjesmannen voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij bepalen graag samen met u welke werkzaamheden onze handyman voor u kan verzorgen en of u deze voor een lange of korte tijd nodig heeft.

Stefano De Palma

Stefano De Palma

Operationeel Manager

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Onze klusjesmannen

Onze eigen mensen beschikken over de juiste diploma's. Elk klusje pakken zij met beide handen aan.

Stefano De Palma, Operationeel Manager, ICS Groep

Referenties