Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Glasbewassing

Glasbewassing is het wassen van ramen. We kunnen voorstellen dat u ramen wassen van een groot pand liever uitbesteed. ICS verzorgt maatwerk voor glasbewassing. Het reinigen van de ramen van uw pand zal door de professionele glazenwassers van ICS netjes worden gedaan. De glazenwassers van ICS komen op plekken waar u met uw ladder niet bijkomt en wassen alle ramen zonder strepen achter te laten.

Uw pand is uw visitekaartje

Uw pand is uw visitekaartje en wij van ICS weten dat. Wij helpen u daarom graag om niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant netjes schoon te houden. Schone ramen horen zeker bij deze reinigingswerkzaamheden. ICS beschikt over de juiste materialen en middelen om op de juiste wijze de glazenbewassing uit te voeren. We zoeken altijd naar een passende oplossing, zoals de inzet van een hoogwerker of telescoopsteel. ICS verzorgt de glasbewassing van uw pand zodat u kunt genieten van een schoon uitzicht.

ICS biedt u een totaaloplossing waarmee uw ramen altijd voldoen aan de kwaliteit die is afgesproken. Op een veilige en effectieve manier geven we uw pand een representatieve uitstraling. De glazenwassers van ICS zijn gecertificeerd en werken veilig. Samen met u stellen wij een plan op maat op voor uw locatie(s), waarna we starten met inmeten van het glas. Wij adviseren u ook vrijblijvend over het schoonmaken en onderhouden van de kozijnen, houtwerk en separatieglas.

Wilt u advies over glasbewassing? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.

 

Jan Hurkmans

Jan Hurkmans

Manager ICS Services

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Homefashion Group

De samenwerking tussen Kwantum en ICS is er één van vele jaren. We zijn nog altijd zeer tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding en vooral de flexibiliteit van ICS. Maakt niet uit wat je vraagt, men staat echt dag en nacht voor je klaar.

Jan Timmer - Winkelbeheer, Homefashion Group

Referenties