Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Glasbewassing

Regelmatig reiniging van de ramen zorgt ervoor dat u langer kunt genieten van een schoon uitzicht. ICS verzorgt maatwerk concepten voor glasbewassing. Frequentie, gebruik van materialen en werken op hoogte vormen daarin de belangrijkste variabelen.

Genieten van een schoon uitzicht

Wij bieden u een totaaloplossing waarmee uw ramen altijd voldoen aan de afgesproken kwaliteit. Op een veilige en effectieve manier geven we uw pand een representatieve uitstraling. Onze glazenwassers zijn gecertificeerd en werken veilig. We stellen samen met u een op maat plan op voor uw locatie(s), waarna we starten met inmeten van het glas. Wij adviseren u ook vrijblijvend over het schoonmaken en onderhouden van de kozijnen en houtwerk.  

Advies nodig over glasbewassing? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een maatwerk aanbod doen.

Jan Hurkmans

Jan Hurkmans

Manager ICS Services

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Landelijke dekking
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Maatwerk voor al uw locatie(s)

Recensie

De samenwerking tussen Kwantum en ICS is er één van vele jaren. We zijn nog altijd zeer tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding en vooral de flexibiliteit van ICS. Maakt niet uit wat je vraagt, men staat echt dag en nacht voor je klaar.

Jan Timmer - Winkelbeheer, Homefashion Group