Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Gevelreiniging

Uw pand of gebouw is het visitekaartje van uw organisatie. Het is daarom essentieel dat de buitenkant van uw gebouw een nette en verzorgde uitstraling heeft. Een bedrijfspand dat een vervuilde gevel heeft met aanslag als roet, mos of graffiti, laat geen goede indruk achter. Zorg er daarom voor dat u tijdig de gevel van uw pand laat reinigen.

Uw pand wordt continu blootgesteld aan diverse weertypen. Het is daarom logisch dat u dit op een gegeven moment gaat zien aan het uiterlijk van uw pand. Wanneer u tijdig onderhoud pleegt door middel van gevelreiniging, zult u zien dat dit ook ten goede komt aan de levensduur van uw pand.

 

Gevelreiniging door de specialisten van ICS

ICS heeft specialisten in dienst die gevelreiniging op zich nemen. Deze specialisten zijn speciaal opgeleid en getraind om gevelreiniging, gevelonderhoud en gevelrenovatie uit te voeren. Zij hebben de kennis en ervaring om veilig, snel en efficiënt al het vuil, graffiti, kauwgom en andere bekladding van uw gevel te verwijderen. Dat is waar de dienst Specialistische Reiniging van ICS voor staat. Een dienst die bovendien onder aansturing staat van managers die snappen waar u, óf de klus, behoefte aan heeft.

 

Verschillende technieken voor gevelreiniging

Er zijn meerdere technieken voor het reinigen van gevels. Elke techniek werkt bij een ander type vervuiling of aanslag. Denk hierbij aan zandstralen, reinigen met stoom of chemisch reinigen. Wij komen eerst langs om te inventariseren welke techniek geschikt is voor uw project. Daarna maken we een aanbod op maat.

 

Voorkomen is beter dan reinigen

Het voorkomen van het vuil worden van uw pand is beter dan reinigen. Om deze reden is onderhoud erg belangrijk. ICS adviseert daarnaast ook om de gevels te impregneren of een gevelcoating aan te brengen. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw pand in goede staat blijft. Daarnaast levert het ook nog eens een besparing op in de schoonmaak- en reparatiekosten wanneer u gevelreiniging moet uitvoeren.

Wilt u graag advies of gevelreiniging, gevelonderhoud of gevelrenovatie? Dan kunt u contact opnemen met ICS voor een vrijblijvende afspraak. Onze specialisten komen altijd eerst langs om de situatie te beoordelen voordat wij u een aanbod op maat doen.

Xander Hinten

Xander Hinten

Manager Specialistische Reiniging

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Onze specialisten

Onze eigen specialisten beschikken over de juiste diploma's. Door de ervaring werken ze snel en vakkundig. Daarnaast zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen.

Haico Klerks, ICS Specialistische Reiniging

Referenties