Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Dieptereiniging Keukens & Sanitair

Professionele schoonmaak en reiniging is belangrijk in keukens en sanitair van veel bedrijven, niet alleen bij restaurants en zorginstellingen. Hygiëne is voor elke professionele organisatie een vereiste. Ook als er dagelijks schoonmaakonderhoud wordt verzorgd, is de kans groot dat vuil en bacteriën zich nestelen op moeilijk bereikbare plekken. Daarom is dieptereiniging met een bepaalde frequentie van belang.

Waarom dieptereiniging van keukens en sanitair?

Het is mogelijk dat deze reiniging een onderdeel is van de HACCP regelgeving en zelfs een onderdeel van een verzekering. Door middel van dieptereiniging van uw keuken zal de brandveiligheid wordt verhoogd en ongedierte voorkomen.

Tijdens een dieptereiniging wordt alles gedemonteerd, schoongemaakt, gedesinfecteerd en opnieuw gemonteerd in keukens en sanitair. Wanneer u deze reiniging laat uitvoeren door ICS, wordt door onze specialisten ook direct gecontroleerd of alle elementen in de keukens en het sanitair nog functioneren. Na zo’n reiniging zijn alle ruimtes weer optimaal schoon.

Wilt u graag advies over dieptereiniging voor keukens en sanitair? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We stemmen samen de kwaliteit en frequentie af en zorgen voor een plan van aanpak op maat.

Jan Hurkmans

Jan Hurkmans

Manager ICS Services

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Onze specialisten

Onze eigen specialisten werken volgens de strengste eisen. Ieder jaar worden zij gekeurd en blijven aandacht houden voor de meest lastige hoeken en plekken.

Jan Hurkmans, Manager ICS Services