Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Bij Yan Eten & Drinken

ICS Groep heeft verschillende werkmaatschappijen, waaronder ook cateringtak Bij Yan. De naam geeft aan waar wij voor staan: kwaliteit op locatie in een huiselijke sfeer en voor een betaalbare prijs. Daarnaast leveren wij maatwerk bedrijfscatering op elke locatie. Iedere locatie waar wij de catering verzorgen is uniek.

Met dezelfde inzet en kwaliteit als bij de schoonmaakwerkzaamheden, staan onze cateringkrachten voor u klaar. Bij Yan verzorgt per dag voor zo’n tweeduizend personen de lunches en warme maaltijden. Maar we kunnen meer, zoals het verzorgen van recepties, vergaderlunches, buffetservices en drank- en snoepautomaten.

 

Er zijn ruim 65 medewerkers werkzaam bij Bij Yan. Bij Yan biedt onder andere de volgende diensten aan:

 

Bedrijfsrestaurants

Bij Yan verzorgt voor ruim 2.000 personen, verspreid over diverse bedrijfsrestaurants, de lunches en warme maaltijden. Dit gebeurt bij MKB-bedrijven, maar ook bij zorginstellingen en grotere kantoorpanden. Hierbij wordt veel zorg besteed aan hygiëne, assortiment, verkoopprijzen en voorwaarden. Contracten op maat dus.

 

Banqueting

Bij Yan levert een breed assortiment aan lunches, buffetten, koffieservices, recepties en vergaderservices. We vertalen uw ideeën in een cateringconcept dat past binnen uw organisatie. Het is hierbij mogelijk alles in een bepaald thema te brengen, zodat eten en drinken echt een beleving wordt. De services die Bij Yan aanbiedt, zijn: Broodje Bij Yan, Feestje Bij Yan, Koffie Bij Yan, Vending Bij Yan, Vergaderen Bij Yan en Fruit Bij Yan.

 

Vending

Naast reguliere catering, biedt Bij Yan ook een automatendienstservice aan. Hierbij is het mogelijk om de volledige exploitatie van de  frisdrank- en snackautautomaten door ons te laten verzorgen, zodat u er geen omkijken naar heeft. De mogelijkheden wat betreft vending zijn: frisdrankautomaten, snackautomaten, broodjesautomaten en kant-en-klaar-maaltijdautomaten.

 

Kijk voor meer informatie op www.bijyan.nl of neem contact met ons op. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende afspraak.

Michael de Vries

Michael de Vries

Rayonmanager Bij Yan

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Flexibel en gastvrij
  • Eigen cateringmedewerkers
  • Gratis offerte