Schoonmaak het wapen tegen corona

Vrijblijvend advies? We staan voor u klaar!

Het belang van schoonmaak in coronatijd!

We worden steeds bewuster van hygiëne. Zeker sinds de uitbraak van het coronavirus – veroorzaker van COVID-19. Goede hygiëne- en schoonmaakdiensten zijn een essentieel onderdeel in de bestrijding van het virus. Geef het coronavirus geen kans en ga aan de slag met uw schoonmaakplan.

Spring snel naar:

 


 

Professionele hygiëne richtlijnen, juist nu!

Grondige schoonmaak en hygiënemaatregelen zijn van cruciaal belang om verspreiding van het virus te voorkomen. Naast reguliere schoonmaak is extra aandacht nodig voor de reiniging van contactoppervlakken en aanraakpunten. Het reinigen van werkplekken is één van de maatregelen die genomen kunnen worden om besmetting met het virus te voorkomen. ICS kan helpen om besmettingsrisico’s te beperken. Wij adviseren u over aanpassingen en/of uitbreiding van u bestaande schoonmaakprogramma.

Denk hierbij aan:

  • Verhogen frequentie: schoonmaakonderhoud vaker uitvoeren in gezamenlijk gebruikte ruimtes.
  • Extra schoonmaak: uitvoer van extra reiniging van contactpunten en dagelijks gebruikte oppervlakken zoals bijvoorbeeld trapleuningen, deurklinken, kranen, balies, koffiezetapparaten, sanitair, etc.
  • Preventiemiddelen: leveren van zepen, schoonmaak- of desinfecterende middelen.
  • Dieptereiniging: onze schoonmaaktechnici maken een plan op maat om het gehele gebouw te reinigen en te desinfecteren. Bijvoorbeeld door middel van gevelreiniging in risicovolle ruimtes.

Dit vraagt om deskundig advies. Voor al uw schoonmaakvragen kunt u terecht bij ICS via telefoonnummer 040 – 251 82 00 of laat een bericht achter in het contactformulier.

 


 

Hoe schoon is uw werkplek? Doe de hygiënescan!

Met de hygiënescan maakt u snel en gemakkelijk inzichtelijk wat de aandachtspunten rondom hygiëne en veiligheid zijn in uw organisatie. De hygiënescan vult u gemakkelijk zelf binnen enkele minuten in.

De resultaten van de scan ontvangt u in een rapport. Wij voorzien u van advies op maat wat resulteert in een schone en gezonde leef- en werkomgeving.

 


 

Keep it clean box!

Faciliteer uw medewerkers met deze praktische box gevuld met professionele middelen om de werkplek zelf schoon en hygienisch te houden. Naast de belangrijkste middelen bevat deze box ook handige instructies.

     

Ik heb interesse in deze box!

 


 

Hygiënemaatregelen tegen corona

Verrijk uw kennis met onze gratis tips en adviezen om dit virus de kop in te drukken. Mis niets! Stel een alert in, dan ontvangt u het laatste nieuws direct in uw inbox.

Stel alert in!

 


 

Direct deskundig hygiëne advies in tijden van corona

We moeten het samen doen in deze tijd! Heeft u hulp nodig bij uw schoonmaak- en hygiënediensten? Laat ons weten hoe we u kunnen helpen. Neem hiervoor contact op met uw vaste contactpersoon binnen ICS. Nog geen klant? Ook dan helpen we u vrijblijvend met uw vraagstukken.

Neem contact met ons op!

 

Wij helpen u graag!

Wij helpen u graag!

Samen gaan we de strijd aan tegen corona

  • Contactgegevens
  • Mail ons

De bewustwording van het belang van schoonmaak zorgt voor een veranderende vraag. Samen gaan we opzoek naar die nieuwe norm van schoon.

Bart van der Sluijs - directeur ICS Groep