Blog: CIT denkt na over innovaties

De zomervakantie staat voor de deur. Tijd om op uw vakantieadres na te denken over het afgelopen jaar, maar zeker ook het aankomende half jaar. Hoe gaan we mee in de ontwikkelingen van de markt? Hoe zorgen we voor een kwalitatieve dienstverlening en betrokkenheid van onze medewerkers?

Blog: CIT denkt na over innovaties

De facilitaire markt is aan het veranderen, schoonmaakbedrijven moeten steeds meer onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde creëren. Het is voor ICS van belang om continu te blijven zoeken naar verbetering. Innovatie moet een USP worden van onze organisatie. Dit gaan we samen realiseren door middel van het Continuous Improvement Team(CIT).

Het doel van het CIT is om samen te blijven zoeken naar verbeteringen. Een keer per maand komen medewerkers uit verschillende lagen in de organisatie samen om knelpunten te signaleren, oplossingen te zoeken en om ideeën te bespreken. Op de werkvloer ontstaan de beste ideeën, dus ook de schoonmaakmedewerkers worden betrokken. Iedereen moet blijven nadenken over het verbeteren van de kwaliteit, het adviseren van de klant, het opsporen van verspillingen en het bedenken van innoverende ideeën.

Het is essentieel dat iedereen, op elk niveau, iedere dag bezig is met (eigen) ontwikkeling zodat we niet alleen werken aan het ICS van nu, maar ook aan het ICS van de toekomst. Ik daag onze medewerkers, maar ook u als facilitair manager uit om hieraan mee te werken. Heeft u een goed idee of juist een probleem waar u vaak tegenaan loopt binnen uw facilitaire werkveld? Laat het me weten of sluit een keer aan bij ons CIT!

Maar geniet eerst van uw welverdiende vakantie!

Bart van der Sluijs
Algemeen directeur
ICS Groep b.v.

<< Terug naar verhalen