Nieuwsbericht

Zorg & Welzijn: nieuwe divisie ICS

“Er is een duidelijke match op DNA. De zorgsector draagt zorg over de cliënt en wij ontzorgen de zorgsector door geruisloos aan te sluiten op hun dienstverlening. Door de oprichting van een gespecialiseerde divisie willen we deze ontwikkeling kracht bijzetten”, aldus Bart van der Sluijs (algemeen directeur ICS Groep).

Maatwerk voor zorglocaties

Zorglocaties vragen om een aparte aanpak. Bart: “Onze insteek is cliënten in hun kracht zetten, door ze te betrekken in het schoonmaakproces waar dat mogelijk is. Hierbij is iedere opdrachtgever, omgeving en cliënt anders. ICS biedt maatwerk door goed te luisteren naar de behoeftes en wensen van locatiemanagers waarbij de budgeturen per cliënt zo veel mogelijk als maatstaf worden gehanteerd. Dit vraagt om een andere werkwijze en inzet van onze medewerkers. Onze mensen die werken binnen zorglocaties zijn zorgzaam, flexibel, zelfverzekerd en kunnen zich per situatie en bewoner goed inleven. Hiermee maken we het verschil.”

Nieuw talent voor Zorg & Welzijn

Jeanine Boelmans start 1 januari 2018 als eindverantwoordelijke voor de divisie Zorg & Welzijn. Met haar diploma facility management op zak heeft Jeanine ervaring opgedaan in het vak bij o.a. Hago Zorg. Daar was ze verantwoordelijk voor een aantal zorgklanten. Bart: “Met de komst van Jeanine halen we nog meer kennis en ervaring over de sector binnen. Een goede aanwinst voor ICS.”

Zorg en Welzijn ICS Groep - Jeanine Smits-Boelmans