Nieuwsbericht

Würth kiest voor ICS Groep

Vanaf 1 januari 2020 verzorgt ICS Groep het schoonmaakonderhoud en glasbewassing van het hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch en 28 shops van Würth Nederland B.V. door heel Nederland. Het contract kent een looptijd van 1 jaar, waarna deze stilzwijgend voor onbepaalde tijd wordt verlengd.

Modern en servicegericht

Würth levert producten aan hout- en metaalverwerkende bedrijven, de bouw- en installatiebranche, de automotivebranche, de transportsector en vele andere takken van nijverheid en industrie. Als extra service voor alle klanten heeft Würth Nederland ook zogenaamde shops. De Würth Shop is speciaal voor klanten ontwikkeld: het zelfbedieningsconcept biedt de klant de mogelijkheid, producten die hij snel nodig heeft direct en efficiënt uit de voorraad te kopen. De Shop is naast een verkooppunt van Würth producten ook een servicepunt voor de klant.

Over Würth

Würth Nederland B.V. is met meer dan 35.000 klanten en 125.000 producten, waarvan 23.000 producten in Nederland direct uit voorraad leverbaar zijn, één van de toonaangevende handelsondernemingen voor bevestigings- en montagematerialen in Nederland. Het hoofdkantoor van Würth Nederland B.V. heeft een modern logistiek centrum. Voor de opslag van producten en goederen staan in het distributiecentrum 11.000 palletplaatsen en 70.000 plaatsen voor opslagdozen ter beschikking.