Nieuwsbericht

Terug naar het 1,5 meter kantoor: hoe gaat dat bij jou?

Weer terug naar uw kantoor? Facto deed er een onderzoek naar. Het nieuwe normaal vraagt om nieuw gedrag, van u én van ons. In juli publiceerde Facto de eerste uitkomsten van hun survey over de terugkeer naar kantoor. Toen bleek dat ongeveer 88% van de kantoren op 1 juli weer (gedeeltelijk) open waren.

Op veel kantoren werden maatregelen genomen, zoals het plaatsen van desinfectiegels en alcoholpompjes in het pand, het markeren van looproutes met vloerstickers, afzetlint e.d. en het aanpassen van de capaciteit van vergaderzalen. Ook gaf 63% van de respondenten toen aan dat er extra schoonmaak wordt ingezet en dat er schoonmaakkits op bureaus worden geplaatst.

Lees hier in het volledige artikel dat Service Management publiceerde.

De ICS Hygiënereis

Het nieuwe normaal vraagt om nieuw gedrag, van u én van ons. Bewuster en empatischer. Met meer afstand dichter bij elkaar.
ICS Groep stippelde uw reis uit van parkeerplaats naar uw werkplek. Een beter nieuw maken we samen. Let’s keep it Clean.
Gaat u mee?

Gedragsveranderende schoonmaak

Schoonmaak draagt bij aan een prettige, veilige en gezonde leef- en werkomgeving. Met campagnes, acties en slimme logistiek
zorgt ICS voor bewustwording over het belang van schoon. Hoe belangrijker u schoonmaak vindt, hoe beter u zélf zorgt voor
een schone omgeving. Gedragsveranderende schoonmaak doen we samen!