Nieuwsbericht

ICS aan de slag bij zorgorganisatie Radar

Maatwerk

In totaal bestaat Radar uit ruim 60 locaties in Zuid-Limburg. Samen met het operationele team van Zorg & Welzijn en de tenderdesk is hard gewerkt aan een maatwerk aanbieding voor Radar. “Zorglocaties vragen om een aparte aanpak. Wij hebben goed geluisterd naar Radar en de wensen en behoeftes vertaalt naar onze dienstverlening. Een duidelijk adviserende taak zagen we voor ons weggelegd. Hiermee maken we het verschil”, aldus Jeanine Boelmans, operationeel manager ICS Zorg & Welzijn.

“Schoonmaakbedrijf dat het snapt”

ICS raakte de juiste snaar bij Radar. “We zagen dat er veel aandacht besteed is aan de offerte en door de goede referenties hebben we vertrouwen in een goede samenwerking”, aldus Kim Regtop, Hoofd Facilitaire Zaken bij Radar. “Voor ons belangrijke zaken in de aanbieding waren flexibiliteit en het meedenken met onze organisatie. ICS laat zien dat ze als schoonmaakbedrijf snapt waar het in de zorg om draait.”

Over Radar

Radar ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking in Zuid-Limburg. Ze helpen jong en oud om invulling te geven aan hun leven. Dat doen ze vanuit oprechte interesse en op basis van gelijkwaardigheid. Want het gaat om de persoon die ondersteuning nodig heeft, de cliënt. Radar heeft haar organisatie opgedeeld in zes cluster: Brunssum, Maastricht, Heuvelland, Landgraaf, Heerlen en Kerkrade.