Nieuwsbericht

Op zoek naar het 'Beste idee van ICS Groep'

Onder de noemer ‘Beste Idee van ICS Groep’,  daagt schoonmaakbedrijf ICS Groep haar medewerkers uit om mee te denken. Wie levert het beste idee met als doel het verhogen van de medewerkerstevredenheid, klanttevredenheid of omzet? De bedenker van het beste idee ontvangt een financiële bonus. En ICS gaat uiteraard met het idee aan de slag.

Wilde ideeën op de werkvloer

De beste ideeën ontstaan vaak op de werkvloer. Daarom stimuleren veel grote bedrijven hun medewerkers tot het bedenken van nieuwe, slimme producten. Bij Google bijvoorbeeld, mogen werknemers twintig procent van hun werktijd besteden aan ‘hobby- en innovatieprojecten’. In navolging hiervan geeft ICS Groep de ruim tweeduizend schoonmaakmedewerkers de kans een bijdrage te leveren aan de bedrijfsvoering.

Algemeen directeur Bart van der Sluijs: “Tijdens de pauze komen er soms de meest wilde ideeën op tafel. Je ene collega heeft dé oplossing voor het tijdrovend schoonmaken van de lamellen, de ander weet zeker dat hij de kosten voor de periodieke vloerreiniging omlaag kan brengen en jijzelf hebt een briljant idee om de sfeer en de collegialiteit binnen het schoonmaakteam te bevorderen.  En juist daar zijn we naar opzoek!”

De beste ideeën kunnen tot en met donderdag 31 mei 2018 ingediend worden. De uitreiking voor het beste idee vindt plaats op De Dag van de Schoonmaker, vrijdag 15 juni 2018.