De wereld van ICS

Nieuw contract NS Stations op feestelijke wijze ondertekend

Op 1 juli gaat het nieuwe contract met NS Stations in. Vanaf dat moment zullen wij onze diensten leveren op de stations in het gehele zuiden van het land. Dit betekent voor ons een uitbreiding van 40 naar 138 stations. Op donderdag 12 mei tekenden wij en Asito, die de stations in het noorden van het land gaat onderhouden, het nieuwe contract.

Dit was op feestelijke wijze georganiseerd. Na het ontvangst met een hapje en een drankje werd gestart met een presentatie door NS Stations. Vervolgens was het woord aan de directie van alle betrokken partijen. Hierbij werd teruggeblikt op de afgelopen maanden of zelf jaren, maar werd ook vooruitgekeken naar de nieuwe contractperiode. Daarna was het dan zover: het tekenmoment.

We hebben ontzettend veel zin om aan de slag te gaan óp de voor ons nieuwe stations en mét de nieuwe doelstellingen voor de toekomst. Het recent getekende contract bevat namelijk een nieuwe aanpak op het gebied van duurzaamheid, innovatie en ketensamenwerking. Daarbij is verantwoordelijkheid en eigenaarschap van onze operationele medewerkers op de stations erg  belangrijk, aangezien zij vaak het beste weten wat goed is voor het station.

We zien de nieuwe contractperiode hoopvol tegemoet. Samen elke dag beter!

''We hebben ontzettend veel zin om aan de slag te gaan óp de voor ons nieuwe stations en mét de nieuwe doelstellingen voor de toekomst.''
Op de foto: Bart van der Sluijs, algemeen directeur ICS Groep (links) en Jildou van der Sluis, Manager Onderhoud NS Stations (rechts)