Nieuwsbericht

Inzicht in waardevolle schoonmaakdata met Leviy

Duurzaamheid en innovatie zijn onderwerpen waar ICS Groep zich continu mee bezighoudt, zowel bij onze opdrachtgevers als in ons interne proces. Door het gebruik van Leviy krijgen  wij inzicht in waardevolle schoonmaakdata. Hiermee maken wij het verschil in het optimaliseren van onze dienstverlening. 

Samenwerking ICS Groep en Leviy

Sinds 2014 maakt ICS Groep gebruik van het Leviy-dashboard en de app. In eerste instantie om DKS controles te digitaliseren. Later zijn daar modules bijgekomen, onder andere: meldingen, checklisten, kwaliteitsrapport, belevingsmeting en aanwezigheidsregistratie met NFC-tags.   Sinds we Leviy gebruiken is de doorlooptijd verkort. Informatie en inzichten uit Leviy worden teruggekoppeld richting werkvloer en rayonmanagers controleren efficiënter op kwaliteit. Opbrengst: een beter schoonmaakresultaat.

 

Samen met Leviy ontwikkelen we door. Praktijkkennis in de schoonmaak vertalen we door in modules. Zo hebben we samen het indiensttredingsproces gedigitaliseerd. Alle arbeidsovereenkomsten zijn erin verwerkt, waardoor we minder papierwerk hebben. Niet alleen handig, maar nog duurzaam ook!

Infographic

Na jaren van samenwerking zijn er behoorlijk wat cijfers op te halen. Welke module gebruikt ICS Groep het meest binnen Leviy ? Hoe scoren we op kwaliteit en hoe is het verloop hierin? In onderstaande infographic vind je antwoorden op deze vragen. De infographic is gemaakt op basis van gegevens uit de periode 2015 – 2019.

Gegevens die je terugvindt in de infographic:

  • De modules die ICS Groep het meest gebruikt zijn:  Checklisten, Formulieren en de DKS
  • Leviy wordt bij 335 klanten van ICS Groep ingezet
  • Er zijn 14.270 checklisten uitgevoerd, hierop scoort ICS groep 97% voldoende
  • De gemiddelde score op de kwaliteitsrapporten is een 8,2
  • Er is een sterke daling in het maken van fouten gedurende een DKS: -30% per jaar
  • Het aantal formulieren is toegenomen met de verwerking van arbeidsovereenkomsten in Leviy
  • In 2019 zijn er in totaal 784 formulieren toegevoegd in Leviy

Samen met Leviy heeft ICS Groep het ambitieuze doel gesteld om in 2025 twee doelen te bereiken:

  1. Alle facilitaire – soft – services in één overzichtelijk dashboard
  2. Een koppeling maken met alle FMIS – systemen -> van handmatig data invoeren naar gekoppeld, zoals data uit arbeidsovereenkomsten en checklisten

Artikel Leviy

Leviy heeft een uitgebreid artikel geschreven, waarin collega’s Romy en Hakan aan het woord komen en onze klant Manutan. Samen  met onze opdrachtgever Manutan Nederland vertellen wij ons verhaal. Benieuwd naar het hele artikel? Lees verder op de website van Leviy.

Over Leviy

Leviy maakt laagdrempelige IT toepassingen op het gebied van kwaliteitsmanagement, communicatie en planning voor facilitair management, housekeeping en commerciële schoonmaakbedrijven. Met focus op innovatieve ondersteuning op het gebied van DKS en/of eigen controlesystemen.

© Foto’s en tekst – afkomstig van website Leviy