Nieuwsbericht

ICS Specialistische Reiniging vestiging Zoetermeer ondergebracht bij AMC Groep

Onlangs heeft ICS Groep haar werkmaatschappij ICS Specialistische Reiniging in Zoetermeer ondergebracht bij AMC Groep. Door deze fusie van werkmaatschappijen creëren we synergievoordelen, wordt kennis gebundeld en is de specialistische tak van AMC Groep in te zetten voor bredere projecten. Het betreffen de werkzaamheden voor graffiti verwijdering en gevelreiniging. ICS Services onder leiding van Jan Hurkmans blijft separaat opereren.

Kwaliteit voorop

Belangrijke pijlers voor AMC Specialistische Reiniging zijn servicegericht, snel schakelen en kwaliteit voorop. “Wij hanteren marktconforme prijzen en zoeken het onderscheid in kwaliteit. Onze specialisten maken het verschil. We investeren dan ook in mensen en materialen. Goed opgeleide medewerkers met de juiste equipment zorgen uiteindelijk voor tevreden klanten”, aldus Xander Hinten, manager AMC Specialistische Reiniging.

Hecht team voor specialistische reiniging

Met de samenvoeging van de specialistische afdelingen komt er kennis en ervaring samen. “ICS Specialistische Reiniging in Zoetermeer was met name gericht op graffitireiniging. Van deze expertise kunnen we leren en dat maakt de specialistische tak van AMC Groep nog krachtiger. Alle lopende contracten zijn overgezet, medewerkers werken in nieuwe bedrijfskleding en met nieuwe uitrusting, zoals nieuwe bedrijfsauto’s en machines. Xander: “De nieuwe medewerkers worden opgenomen in ons hechte team. We investeren in een goede sfeer en fijne werkplek voor onze specialisten. Door de snelle groei is het belangrijk hierop te blijven focussen.”

Over AMC Specialistische Reiniging

U kunt bij AMC Specialistische Reiniging terecht voor alle specialistische schoonmaakdiensten die buiten het reguliere schoonmaakonderhoud vallen. Denk hierbij aan: vloeronderhoud van linoleum, natuursteen tot tapijt, gevelreiniging en renovatie, glasbewassing, graffitireiniging of industriële reiniging in de foodindustrie. Kijk voor meer informatie op www.amcgroep.nl.