De wereld van ICS

ICS-helden in het zonnetje gezet

Afgelopen woensdag was het een bijzondere dag voor veel van onze medewerkers. Het was toen namelijk De Dag van de Schoonmaker. Dit jaar stond deze dag voor ons in het teken van ‘helden’. Al onze schoonmakers kregen een paar ICS-sokken met schoonmaakattributen erop afgebeeld. Zo zijn zij allemaal een held op sokken, maar dan letterlijk, want onze medewerkers zijn helden!

Daarnaast zijn uit vele nominaties 10 helden gekozen die deze dag extra in het zonnetje gezet zijn. Wie dit zijn en waarom zij dit verdienen, lees je hieronder.

Sandra Lieberwirth en Zaneta Hobbelen

Beide dames staan dag en nacht voor ons klaar. Naast hun eigen uit te voeren taken vliegen zij van pand naar pand om in te vallen waar nodig. Daarnaast leveren ze altijd kwaliteit. Ze worden dan ook niet alleen door ons enorm gewaardeerd, maar ook door onze opdrachtgevers. Ze zijn altijd bereid om te helpen, ook met andere werkzaamheden. Zo helpt Zaneta ons met het vertalen voor onze nieuwe medewerkers uit Oekraïne.

Diana Bar-Wagenvoort

Ook Diana staat altijd voor ons klaar en is bereid om in te springen waar nodig, zelfs op haar vrije zaterdag! Omdat Diana er altijd voor ons is, verdient ze het absoluut om extra in het zonnetje te worden gezet!

Mohamed el Ajjouri

Mohamed is een hele goede schoonmaker en fijne collega. Hij neemt initiatief om extra klussen op te pakken er is altijd bereid om collega’s te helpen. Veel opdrachtgevers lopen met hem weg en vragen regelmatig wanneer hij weer ingepland staat. Hij werkt voornamelijk voor Philadelphia, waar de bewoners hem kennen en hij hen. Mohamed neemt namelijk voor iedere bewoner de tijd, waar zij – maar ook zeker hijzelf – enorm van genieten. Wat zijn geheim is voor alle waardering? Hij is gewoon zichzelf!

Baskim Mustafa

Baskim werkt al heel wat jaren (25!) bij ICS en daar zijn we enorm blij mee. Hij zegt nooit dat iets niet kan, want hij gelooft dat alles mogelijk is; zo staat hij in het leven. Hij werkt hard, kan taken heel goed en rustig uitleggen aan nieuwe medewerkers en straalt zijn werkplezier en goed humeur af op zijn collega’s. Hij heeft een groot netwerk en weet daarmee leegstand op locaties te voorkomen. Leuk feitje: ook zijn vrouw werkt bij ons, zij staat naast hem op de foto.

Ruyam Yilmaz

Even geen rayonmanager in haar gebied? Geen probleem! Ruyam zorgt ervoor dat het grote gebied, waarbinnen zij als objectleiding werkzaam is, draaiende blijft. Ze heeft een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en doet er dan ook alles aan om onze opdrachtgevers tevreden te houden.

Hulya Gumus en Selcen Aydemir

Deze twee toppers staan altijd voor iedereen klaar. Ze vallen overal in als het nodig is en zeggen nooit nee. Ze werken bijna altijd samen en overal waar ze werken zijn ze vrolijk en leveren ze uitstekend werk. Dat blijft ook bij de opdrachtgevers niet onopgemerkt!

 

Jose Biessels

Jose werkt al meer dan 30 jaar bij ons. Zij is een hele loyale medewerkster, die zeer geliefd is bij de opdrachtgevers. Ze denkt in oplossingen en is zelfs bereid om tijdens haar vakantie ingeroosterd te worden!

Durmus Yaren

Deze topper is ICS al meer dan 20 jaar trouw. Hij staat altijd voor ICS klaar en is een bijzonder aardig persoon. Hij denkt graag mee en zet zich volledig in. Er zijn nooit klachten over zijn werk en iedereen is erg blij met hem. En daarom is Durmus voor ons een held!