ICS Groep start met schoonmaakonderhoud voor ManpowerGroup

ICS Groep start met schoonmaak- onderhoud voor ManpowerGroup

Vanaf 1 januari werken ICS Groep en Yask samen om de facilitaire dienstverlening bij ManpowerGroup nog beter neer te zetten. Wij zijn namelijk verkozen om – onder de hoede van Yask – het schoonmaakonderhoud, de glasbewassing en de sanitaire supplies voor de 17 locaties van Manpower te gaan verzorgen.

Samenwerking met Yask

Yask voerde de aanbesteding uit als Managing Agent voor ManpowerGroup. ‘’Wat zeker meespeelde voor deze gunning is de goede samenwerking met Yask die we hebben in de FM-coalitie op de High Tech Campus Eindhoven. We weten daardoor wat we aan elkaar hebben!’’, aldus Jan Hoestra, Commercieel Directeur van ICS Groep. Daarnaast scoorden we goed op de drie centrale thema’s voor de opdracht: het organiseren van de opstart, het borgen van de kwaliteit en het toepassen van kostenbeheersing.

ManpowerGroup

Al sinds 1948 is ManpowerGroup wereldleider in vernieuwende arbeidsmarktoplossingen. De organisatie is actief in het leveren van personeel, HR-oplossingen en opleidingen in meer dan 80 landen. Met high-impact oplossingen helpt ManpowerGroup bedrijven hun zakelijke doelen te behalen en hun concurrentiepositie te verbeteren.

''We weten wat we aan elkaar hebben, dus zijn overtuigd van een prettige samenwerking!''

Jan Hoestra
Commercieel Directeur