Nieuwsbericht

ICS Groep lanceert nieuwe werkenbij-website

Een nieuwe website, speciaal gericht op het werven van nieuwe medewerkers: www.werkenbijicsgroep.nl. De vacatures van alle werkmaatschappijen, waaronder AMC Groep, Bij Yan en ICS, worden voortaan gepubliceerd op één overzichtelijke website. Via de URL’s werkenbijamcgroep.nl en werkenbijbijyan.nl kom je ook op de website terecht.

Overzichtelijk en interactief

“Door het tekort aan arbeidskrachten zijn we continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Daaruit kwam ook een nieuwe wervingssite naar voren. Enerzijds geven we onze toekomstige collega’s een goed beeld van ICS Groep als werkgever. Wat voor organisatie zijn wij? En wat voor medewerkers zoeken wij?  Pas jij hierbij? Anderzijds kunnen we aan de hand van data nog gerichter sturen, zodat de werkzoekenden eenvoudig en snel de vacatures in hun omgeving vinden. Door een uitgebreide zoekfunctie wordt het zoeken naar vacatures een stuk makkelijker”, vertelt Nienke van Ginneken (HR-Adviseur bij ICS Groep).

Werving en selectie schoonmaakmedewerkers op 1

Dat werving en selectie een hoge prioriteit heeft bij ICS mag duidelijk zijn. Nienke: “De krantenkoppen laten het zien: het tekort aan goede medewerkers groeit en de krapte wordt alleen nog maar groter. Alleen al bij onze werkmaatschappijen staan er zo’n 150 vacatures open. Nieuwe medewerkers vinden is belangrijk, maar ze aan ons binden ook. De nieuwe website laat zien wat werken voor ICS Groep betekent, aan welke kernwaarden wij waarde hechten en welke voordelen het heeft om bij ons te werken. Om  een nog betere indruk van ICS Groep te geven gaan we dit de aankomende tijd uitbreiden met korte video’s waarin we onze eigen medewerkers aan het woord laten.”

Intern beginnen, extern winnen

Niet alleen een winst voor de werkzoekenden, maar zeker ook intern een hele verbeterslag. Vacatures kunnen door de rayonmanagers en objectleiding sneller geplaatst worden, omdat het proces volledig gedigitaliseerd is. Nienke: “We hebben achter de schermen het proces bekeken en geoptimaliseerd. Vacatures en reacties worden vanaf nu sneller verwerkt. We zijn erg trots en blij met het resultaat.”