Nieuwsbericht

ICS Groep ambassadeur Golden Service Awards 2020

De inschrijvingen voor de Golden Service Awards 2020 zijn officieel geopend! Schoonmaakbedrijven kunnen hun gegadigden voor de titels Schoonmaker van het Jaar, Leidinggevende van het Jaar, Schoonmaakteam van het Jaar én Glazenwasser van het Jaar opgeven.
Nieuw: Glazenwasser van het Jaar.

De waardering voor de schoonmakers en het belang van schoonmaak kunnen haast niet groter zijn dan nu tijdens de coronacrisis. Schoonmakers staan aan de frontlinie van de bestrijding van het coronavirus en het belang van hygiëne staat voorop. Met de Golden Service Awards tonen we de waardering voor de schoonmaak dan ook graag.

De stichting Golden Service Awards wil het imago en de uitstraling van het schoonmaakvak verbeteren, om op die manier het vakgebied verder te professionaliseren. Daarom bekronen de Golden Service Awards – al sinds 2002 – uitzonderlijke prestaties in de schoonmaak in Nederland.

De GSA hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en imago van de schoonmaaksector. Werken aan het belang en het bevorderen van de zichtbaarheid en uitstraling, als onafhankelijk en kwalitatief sterk platform.

Lees meer