Nieuwsbericht

ICS aan de slag bij woningcorporatie Laurentius

De schoonmaak van de openbare ruimten van 38 panden van Laurentius in Breda worden vanaf april schoongemaakt door ICS. Naast het reguliere schoonmaakdiensten gaat ICS ook de periodieke werkzaamheden uitvoeren, zoals glasbewassing en gevelonderhoud.

Schoonmaakwerk door ICS Woningcomplex Reiniging

Het contract wordt ondergebracht bij ICS Woningcomplex Reiniging. Deze tak van ICS is gespecialiseerd in het schoonmaakwerk van panden van woningcorporaties, VVE’s en vastgoedbeheerders. Het is een vak apart. “De bewoners zijn onze belangrijkste klanten. We zorgen voor vaste gezichten op de locaties en een transparante dienstverlening. Ons doel is om de bewonerstevredenheid te verhogen”, zegt Lucia Taks (rayonmanager ICS Woningcomplex Reiniging). Met Woonbedrijf en Woningbelang als belangrijke referenties weet ICS als geen ander wat er speelt op het gebied van schoonmaakonderhoud is deze markt.

Bewoners Laurentius én ICS medewerkers centraal

De keuze van Laurentius om te kiezen voor ICS als schoonmaakbedrijf werd gemaakt door de juiste prijs-kwaliteitverhouding, het centraal stellen van de bewoners en snelle maar geruisloze overgang van de schoonmaakmedewerkers. “In de offerte kwam duidelijk terug dat ICS onze wereld begrijpt. Ze zijn er voor de bewoners én voor de eigen medewerkers. Dat sprak ons enorm aan”, aldus Paul van der Groen, Adviseur onderhoud bij Laurentius.

Over Laurentius

Laurentius is een woningcorporatie in Breda. Ze verhuren en onderhouden ruim 8.000 woningen in o.a. de gemeenten Breda en Alphen-Chaam. Samen met de bewoners en samenwerkingspartners biedt Laurentius een thuis, goed en betaalbaar wonen, voor de bewoners. Ze werken voor mensen van jong tot oud, en vooral voor mensen met een smalle beurs en voor mensen die voor hun huisvesting bijzondere aandacht en zorg nodig hebben.