Nieuwsbericht

High Tech Campus Eindhoven kiest voor duurzame samenwerking met ICS Groep

Vanaf 1 januari 2020 verzorgt ICS Groep schoonmaakwerkzaamheden voor de multi-tenant gebouwen, alle parkeergarages en het terrein op de High Tech Campus in Eindhoven (HTCE). Er is een contract afgesloten voor onbepaalde tijd, waarmee beide partijen het vertrouwen uitspreken voor een duurzame samenwerking.

Klantgericht functioneel schoonmaken

HTCE is een ambitieuze organisatie die op Europees niveau tot de beste in haar soort wil behoren. De juiste schoonmaakpartner levert hier een belangrijke bijdrage aan. Met een creatieve aanpak, betrouwbare en gemotiveerde medewerkers, verrassende innovaties en slagvaardigheid zorgt ICS Groep – samen met de FM-coalitie – dat HTCE in 2025 de meest duurzame en innovatieve Campus van Europa is. HTCE stelt de kaders en heeft de regie. ICS Groep optimaliseert de dienstverlening binnen deze kaders.

Onze medewerkers bepalen het succes

“Door onze jarenlange ervaring met schoonmaakdienstverlening weten we hoe we invulling geven aan een schone werkomgeving en meebewegen met de dynamiek op de HTCE. We doen wat we beloven en daarbij staan de klant en de medewerkers op de locatie centraal. We zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek, zo komen hun kwaliteiten en talenten het beste tot uitdrukking. We versterken dit met adequate materialen en middelen. Om invulling te geven aan de ambitie en behoeften van HTCE voegen we onze expertise en ervaring van Integrated Facility Management toe aan de schoonmaakdienstverlening”, aldus Bart van der Sluijs, directeur ICS Groep. “We opereren landelijk, maar zijn een echt Eindhovens bedrijf. Dit brengt ons in een bevoorrechte positie om continuïteit zeker te stellen. HTCE kan rekenen op een betrouwbare, meedenkende en flexibele partner waar onze medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week klaarstaan”, vervolgt Bart van der Sluijs.

Inzet sensoring om schoonmaak te optimaliseren

“Met ICS Groep als nieuwe partner zetten we een next step door – in vertrouwen – te besturen op outcomegericht schoonmaken. De invulling hiervan is de verantwoordelijkheid van vakspecialist ICS Groep. In de nabije toekomst zetten we sensoren in, zodat nog efficiënter schoongemaakt kan worden. Tevens richten we samenwerkingsprocessen in zodat ICS Groep een constructieve bijdrage kan blijven leveren aan het creëren van een prettige werkomgeving bij HTCE”, vertelt Anne van Wijchen, Inkoop & Contract Manager bij High Tech Campus Eindhoven.

Over High Tech Campus Eindhoven

High Tech Campus Eindhoven is de slimste km² in Nederland. Met meer dan 200 bedrijven en instituten en bijna 12.500 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers die werken aan de ontwikkeling van toekomstige technologieën en producten. High Tech Campus Eindhoven heeft de ambitie om de meest duurzame en innovatieve Campus van Europa te zijn in 2025. Hierbij wordt efficiënt gewerkt met en door facilitaire partners.

© Foto – afkomstig van website High Tech Campus Eindhoven