Nieuwsbericht

Het Huis van Waalre gaat nieuwe jaar in met ICS Groep

Met ingang van 1 januari 2021 voert ICS Groep de schoonmaak en glasbewassing uit voor Het Huis van Waalre; een multifunctioneel pand dat dienstdoet als gemeentehuis/gemeentebalie, bibliotheek, grand café en ontmoetingsplek voor diverse verenigingen.

Het is daarmee dé plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken, aldus Het Huis van Waalre; gelegen in het bosrijke gebied tussen Aalst en Waalre-dorp. Naast de twee hoofdcomponenten van de uitvraag bestaat de dienstverlening met name uit het aanvullen van verbruiksartikelen in het sanitair. De overeenkomst geldt voor een periode van vier jaar met tweemaal een optionele verlenging van één jaar tot een totaal maximum van zes jaar.

Belangrijk voor Het Huis van Waalre is onder andere een open samenwerking, blijk van inzicht dat de opdrachtnemer geeft in diens doelstellingen, beheersing van de eigen procesgang en ontzorging. Bij de aanbesteding lag de nadruk eveneens op flexibiliteit, kwaliteitsborging en het implementatieplan. De beantwoording over onder andere de extra inzet van medewerkers, monitoren van kwaliteit, continu verbeteren en een heldere en realistische planning bleken doorslaggevend en behaalde in de beoordeling de maximale score op zowel prijs als kwaliteit.