De wereld van ICS

De Zorgmarathon

Het gaat goed met Nederland. En gelukkig met ICS Groep en mijzelf ook. Maar er zijn ook nog steeds mensen die het minder goed hebben. Denk aan statushouders op zoek naar een (werk)plek in Nederland of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die maar geen baan kunnen vinden. Een vraagstuk dat mij als ondernemer en mens regelmatig bezig houdt.

Steentje bij dragen

De wereld beter, schoner en gezonder maken. Vanuit deze idealen wil ik graag een bijdrage leveren aan BV Nederland. In een eerdere blog heb ik mijn rol als community coach in Eindhoven al eens toegelicht. Hierbij zet ik me in om vrijwilligersorganisaties te professionaliseren. De uitdaging hierbij is het soepel laten verlopen van de samenwerking tussen de vele betrokken stakeholders en de gemeentes. Met als resultaat een podium voor ieder talent te creëren.

Zorgmarathon

Een totaal ander verhaal is de Zorgmarathon. Vanuit mijn netwerk werd ik benaderd om aan te sluiten bij de organisatie van dit hardloopevenement. Met de Zorgmarathon wordt geld ingezameld voor het Fonds Gehandicaptensport. Omdat ik ben opgegroeid met een oom en tante met een beperking die alle vakanties bij ons thuis verbleven, was de keus voor mij snel gemaakt op aan te haken bij dit fantastisch mooie initiatief. Op vrijdag 21 september vindt de estafetteloop voor medewerkers en bestuurders uit de zorg plaats. Op het terrein van Sportcentrum Papendal in Arnhem gaan teams van maximaal 10 lopers de uitdaging aan om samen 42 kilometer en 195 meter te lopen. En dat allemaal voor een maatschappelijke doel: Fonds Gehandicaptensport.

Ik daag alle medewerkers en bestuurders uit de zorg uit om deel te nemen aan dit gezellig loopevenement! Zoek je collega’s bij elkaar en schrijf je in. Op deze wijze maken we sporten voor iedereen toegankelijk en leveren we op gezonde wijze onze bijdrage aan de maatschappij.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Kijk hier

Bart van der Sluijs
Algemeen directeur
ICS Groep b.v.