Nieuwsbericht

Bekijk het nu: ons magazine SAMEN!

Stop de persen, want ons eigen magazine is een feit! In het kader van de nieuwe positionering en huisstijl zijn onze verhalen gebundeld; verhalen van onze medewerkers, klanten en partners. Ook gaan we in op interessante onderwerpen en trends binnen ons vakgebied.

In het magazine lees je hoe het voor ICS allemaal begonnen is en wat we willen bereiken. Maar ook blikken we terug op de realisatie van de nieuwe positionering én brengen we in kaart hoe we samen het verschil maken. We geven een kijkje in de wereld van ICS.

SAMEN

Over de naam hoefden we niet lang na te denken. Bij de nieuwe positionering is gekozen voor een allesomvattende, nieuwe bedrijfsbelofte: ‘Samen elke dag beter’. We benadrukken het regelmatig, maar we kunnen er ook niet omheen: alleen samen komen we tot het beste resultaat, elke dag weer!

Nieuwe positionering

Een nieuwe positionering is een ingrijpende verandering. Het leek ICS Groep dan ook een mooi moment om terug te blikken op het verleden, om het heden nader te bekijken en niet te vergeten: om een blik te werpen in de toekomst. Wat de toekomst betreft, zetten wij ons in voor ‘a better tomorrow’; een betere wereld en toekomst voor onze jongste generaties. Dit alles én nog veel meer lees je terug in het magazine SAMEN.

Benieuwd? Bekijk het magazine hieronder of via deze link.