Nieuwsbericht

Plieger vindt schoonmaakpartner in ICS Groep

Per 1 april 2021 start ICS Groep  met het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing bij Plieger. Zij waren op zoek naar één opdrachtnemer voor al haar locaties door heel Nederland. Ondernemerschap, cultural fit en vertrouwen waren dé sleutelwoorden voor deze gunning. De continuïteit die ICS kan bieden voor de 61 locaties verspreid door het land is daarnaast doorslaggevend voor deze mooie gunning geweest.

“Naast een goede prijs is de opdracht gegund aan ICS om de aanpak. Onze dienstverlening is stabiel en kwalitatief sterk. We sturen primair op onze processen en hebben korte lijnen met onze medewerkers. Door deze platte organisatiestructuur zijn we slagvaardig. ICS is niet bang om samen te werken, we durven te investeren in het partnerschap met onze klanten en onze collega leveranciers. Daarnaast weten we hoe we de beleving van de eindgebruiker kunnen beïnvloeden“, aldus Jan Hoestra, commercieel directeur ICS Groep.

Over Plieger

Al meer dan 100 jaar een begrip. Met 750 medewerkers die betrokken zijn bij haar klanten en het vak is Plieger meer dan alleen een groothandel. Plieger is gespecialiseerd in sanitair, verwarming, installatie, lucht & ventilatie en elektra èn in Nederland de grootste partij in de productgroep sanitair. Met een eigen expeditie, centraal magazijn en hoofdkantoor in Zaltbommel en 61 vestigingen in Nederland levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgietersbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

We sturen primair op onze processen en hebben korte lijnen met onze medewerkers

Jan Hoestra
Commercieel directeur