Nieuwsbericht

ICS Groep neemt schoonmaakbedrijf Propers over

Schoonmaakbedrijf ICS Groep (ICS) neemt vanaf 20 april 2020 de schoonmaakactiviteiten en glasbewassing van Propers over. Alle uitvoerende medewerkers treden in dienst bij ICS. Propers is met name regionaal actief in het zuiden van Nederland. Propers heeft een omzet van 1,4 miljoen euro per jaar.

Goede borging van bedrijfsactiviteiten

Schoonmaakbedrijf Propers is opgericht in 2005. Met ICS heeft Propers een gerenommeerde partij gevonden voor deze overname. ICS is een top 10 speler in de markt en heeft een landelijke dekking. Met deze overgang van onderneming zien beide partijen een goede borging van de bedrijfsactiviteiten met toekomstperspectief voor de klanten en medewerkers van Propers.

Groeistrategie

William Vlemmix, directeur ICS Groep:“We zijn trots op deze overname die volledig past binnen onze bedrijfsfilosofie en de groeiambitie van onze organisatie. We zien diverse mooie synergievoordelen binnen ons werkgebied. De medewerkers van Propers heten wij van harte welkom binnen ons familiebedrijf”.

Professionele partij voor klant en medewerker

Patrick Arts, directeur van Propers: “We zijn blij voor onze mensen en onze klanten dat we een professionele partij als ICS Groep hebben gevonden voor deze overname. Onze huidige operationeel verantwoordelijke Sander Hafner is en blijft verantwoordelijk voor de continuïteit van de operatie en is en blijft de contactpersoon voor onze klanten”.